O NAS

Kdo smo

Smo izkušena ekipa strokovnjakov in specializiranih posameznikov, ki je predana svojemu delu – svetovanju na področju upravljanja s človeškimi viri.

Kot regionalno podjetje za upravljanje človeških virov, ki deluje v državah regije Adria – Sloveniji,Srbiji, Bosni in Hercegovini, Hrvaški, Črni gori, Makedoniji in Albaniji, poslujemo z največjimi mednarodnimi strankami.

S trdim delom, pomočjo naših prizadevnih svetovalcev in predanostjo strankam smo se uveljavili in utrdili svoj položaj na področju upravljanja s človeškimi viri.

Kaj delamo

Organizacijam v vseh glavnih gospodarskih panogah pomagamo oblikovati strategije za pridobivanje ustreznih talentov.

Naši svetovalci, ki dobro poznajo trg in imajo znanje o vodenju, vam bodo pomagali izbrati najustreznejše kandidate, izboljšati učinkovitost vaše ekipe in uskladiti kulturo podjetja z izbrano strategijo.

Podjetjem pomagamo izbrati in razviti izjemne vodje z vzpostavljanjem pristnih in dolgotrajnih vezi z našimi strankami in kandidati.

PRIDOBIVANJE TALENTOV

Svetovne raziskave kažejo, da ima več kot 50 % delodajalcev težave pri iskanju ustreznih talentov.

Poslovne in vodstvene zahteve so vedno večji izziv.
Zato svetovalec Heads Talent Solutions ni samo svetovalec, ampak tudi dolgoročni partner, ki vam pomaga oblikovati rešitve za pridobivanje talentov po meri.

Za nas uspeh ni le uspešna zaposlitev, ampak morebiten daljnosežen poslovni vpliv izjemnega talenta.

Politika zagotavljanja skladnosti poslovanja

Ključen del našega poslovanja je zaščita naših strank in strokovnjakov.
Naš program zagotavljanja skladnosti poslovanja je oblikovan v skladu z zakonom in zagotavlja najvišje standarde zaupnosti in po potrebi preglednosti na vseh področjih delovanja.

Ob spoštovanju poštene konkurence in protimonopolnih pravil za vas oblikujemo rešitve po meri in gradimo vaše zaupanje.

Osebje Heads Talent Solutions svoje delo opravlja odgovorno, strokovno, vestno in v skladu z veljavnimi zakoni, predpisi, pravili, politikami in pogodbami ter pri svojem delu spoštuje etična načela.

Za doseganje odličnosti pri zagotavljanju skladnosti poslovanja se v naši organizaciji kot preprečevalni ukrep izvajajo redni postopki revizije.

ZAPOSLIMO

Prijavite se na prosta delovna mesta, ki ustrezajo vašemu profilu, ali predložite svoj življenjepis in naši svetovalci vas bodo obvestili, ko se pojavi zaposlitvena priložnost.